ベトナムオフショア開発パートナー | インディビジュアルシステムズ

TOPICS IVSのイベント・日常・スタッフのブログ

15 fragor att stalla gallande forsta dejten

15 fragor att stalla gallande forsta dejten

Forsta dejten kan besta nervost. Du vill skapa ett smaskigt intryck men du vill ej saga eller undran mankemang don. Ett fason att avstyra obekvama tystnader eller spanda dialog ar att anlanda redo med nagra fragor att stalla till din dejt. Har ar 15 fragor att stalla pa forsta dejten:

  1. Hur sa uppskattar du att gora kungen fritiden?
  2. Vad jobbar du med?
  3. Var vaxte du upp?
  4. Var bor du genast?
  5. Kan du redogora lite om din stam?
  6. Reser du ofta?
  7. Vilken ar din favoritresa?
  8. Hur sa ar din favoritmat?
  9. Vilket ar ditt favoritdjur?

Hall en lagom

Att stalla fragor gallande en forsta dejt ar ett utmarkt metod att teori uppleva nagon. Det ar dock viktigt att hitta en balans mellan att stalla for flertal fragor och inte tillrackligt flera. Ifall du staller for ringa fragor inneha du foga att prata ifall och om du staller pro otaliga fragor kanns det som om din dejt blir grillad fran polisen! Sikta pa 10-15 genomtankta fragor som ger dig en battre forestallning om vem de ar som person utan att de kanner sig obekvama. Det spelar ingen roll att du kan allt ifall personen om de inte vill motas upprepa!

Lar dig nagot efter varje sporja

Det ar centralt att ej bara stalla fragor for att stalla fragor. Det kommer utmynna att du ej lar dig nagot bra eller fangslande. Stall istallet fragor som du vill vara medveten om svaret gallande, eller som ar bra for dig att veta. Ta till exempel sporja siffra 13: Vilken ar din favoritaktivitet? Svaret gallande den har fragan kommer att ge dig mojligheten att koka ihop en roligare dejt framover, om du gor det visar det samt att du lyssnade.

Stall fragor du jag tycker ar intressanta

De basta fragorna ar de som du tycker ar intressanta att stalla och som ger dig en inblick i vem din dejt ar som person. Om du ej ar hagad fran deras genmale ar det troligt att de kommer att kunna kika det och det kommer att resultera i en prekar eller styv pratstund. Du bor samt undfly att enbart stalla acceptera- eller nej-fragor, om din dejt ar nervig sa kan det annars medfora att de tar den mildra vagen och blott sager acceptera eller nopp!

Lat konversationen flyta

Ett vanligt felbedomning som massa gor ar att de bara fokuserar pa att stalla fragor. Att stalla fragor ar viktigt, men var ej radd for att ljuda konversationen flyta ifall det passar. Om du jag far fragan om du har ett husdjur sa bor du respondera gallande fragan, men istallet forut att stalla nasta fraga kanske du kan redogora en lustig historia om ditt husdjur. Det visar jatte- mer fran din personlighet, samt motverkar att dejten kanns stel.

Varenda ej en papegoja

Ett till vanligt felsteg ar att man beter sig som en papegoja. Det vi anser med det ar att man ofta staller exakt synonym undran ater. Da tvingas den andra personen producera allting arbetsuppgift, vilket kan medfora att hen blir vresig. Anvand dig istallet fran tipsen som vi pratade ifall forr och prov bygga gallande konversationen. Ifall du tycker att fragan ar ytterst fangslande sa kan du stalla likadan fraga retur, men utfor ej det pro ofta. Sen kan du stadse dessutom skrida aterkomst till en forr fraga som du fick och stalla den personligen, enar kan du stalla likadan sporja utan att besta en papegoja.

Anvand information du redan har

Nar ni samlas kungen forsta dejten sa ar det troligen ej den forsta gangen ni tala med varandra. Ni inneha val redan pratat med varandra gallande en dejtingsida, eller sa kanske ni redan inneha traffats i riktiga livet i genom vanner. Men saken ar den att man vanligtvis ej kommer in i forsta kvinnor holländska dejten helt blind, och du bor forbruka information du redan har nar du staller fragor. Om du gar gallande en dejt med nagon som hoppar fallskarm, enar nog en fraga kan vara hur det kanns att bega det, eller nar forsta gangen hen hoppat fallskarm var. Forsok skapa dina fragor lite mer personliga, oftast leder det till samtalsamnen som din dejt uppskattar, vilket i sin svang leder till en roligare dejt!

Konklusion

Att stalla fragor pa en forsta dejt ar ett utmarkt fason att utbilda uppfatta nagon. Men kika till att fragorna du staller sannerligen inneha nagon mening forut dig. Du behover inte heller besta forskrackt att enkom samspraka med varanda, nog vitsa lite och delge historier. Att ha en upprakning i huvudet med fragor ar en bra start, men se det inte som en punktlista som du tvungen skrida igenom. Kom ihag att en dejt ar roligare om den ar avslappnad, och vem vet, den du traffar nog ar den justera!

AUTHORNguyen Ngoc Trung

Nguyen Ngoc Trungの最近書いた記事
TOPICS TOP