ベトナムオフショア開発パートナー | インディビジュアルシステムズ

TOPICS IVSのイベント・日常・スタッフのブログ

Det markliga Tinder-hacket som garanterar dig en match pa rak arm

Det markliga Tinder-hacket som garanterar dig en match pa rak arm

All forsoker knacka algoritmen utan utslag. tinder att lite mer tandstickor ett eller annat metod. Men det finns en Tik Tok-anvandare som verkar ha upptackt en gatfull hacka vilket garanterar a matcha bringa enbart appen. Och det ar hejdlost enkelt att foreta.

Tinder-algoritmen ar mysteriet som allihopa vill ordna ut. Manga brukare forsoker ta reda pa hur det fungerar forut att dra fordelar och bli mer vardefulla tandstickor plocka dem gallande en dejt.

Det finns massa rykten och antaganden i app att hitta en partner, men den 26 april i ar lade en Tik Tok-anvandare, Garny (), upp en video med en hacka fran Tinder som, enligt honom, skulle omarbeta ditt leva.

I den har videon kan du se hur Garny anvander en teknik som gor att han kan atnjuta, ifall och om aterigen, an anpassa praktiskt taget automatiskt vidga bara appen.

Det har ar videon och ifall du ej sann forstar va som hander, oroa dig inte, for det ar hejdlost spartanskt och vi kommer att forklara det forut dig.

Hur man fort far en matchning kungen Tinder

Om du tittar pa hur sa som hander i videon, for att fa en matcha, allting du utfor ar att bringa appen och i det ogonblicket visas den forsta mojliga parningen. Garny indikerar att han uppskattar det och gar till nasta, markerar upprepa att den har personen passar honom och fortsatter med en ny men tvart berattar Tinder honom att han inneha fatt en matcha med den andra personen.

Applikationen ger honom ett forsta alternativ aterigen, han indikerar att han tycker om det, och darefter dyker det andra upp. Garny sveper forut att pavisa att han uppskattar den personen igen, och sa fort han gar vidare till eftertradande, kom retur pro att fa en anpassa med det andra alternativet som visas.

Med andra ord verkar det som att Tinder-algoritmen inneha en tendens att presentera dig gallande andra sate en person som kommer att gora anpassa pro att du gillade det

El hacka kusten ar klar. Pro fler matchups, Garny Du fortsatter att bringa och stanga Tinder forut att atnjuta algoritmen att infora dig pro fler av dessa andra personer som kommer att avbryta i en matcha.

fungerar detta minsann hacka fran tinder?

Med nastan 2.000 “gilla” och omkring XNUMX XNUMX kommentarer har denna lilla hemlighet vackt en debatt som forsoker ordna ut ifall tekniken ar konkret och hur Tinder-algoritmen fungerar.

Det ar eftersom ett av knepen den anvander ar att den forsta personen som dyker upp uppemot alltid ar himla attraktiv, sa att du blir fast sa fort du oppnar den. For att val fanga den uppmarksamhet som initialt vackt, den andra personen som dyker upp ar kanske nagon som har angett att de tycker om dig.

Pa sa fason har du en anpassa garanterat till en begynnelse. Med den dar lilla okningen fran sjalvkansla vet Tinder att du med storsta rimlighet kommer att dejting site för 30 fortga spelar.

Det ar ingen hemlighet att Tinder och andra appar de tillampar samma knep som kasinon pro att atnjuta dig att stoppa hos dem. Saken ar den att Tinder-algoritmen tydligen ej ar sarskilt sofistikerad och tenderar att upprepa den processen.

Appen oppnas och stangs hela tiden och erbjuder dig omedelbart upprepa till personer du har gillat, och forsoker avstyra dig fran att stanga den upprepa. Men ifall du utfor det och oppnar aterigen kan du fa mer tandstickor kungen ofta kortare tid.

Ifall denna tankegang fungerar i ditt fall ar det nagot du borde experimentera, samt om allt kanske sammanfattas i en av de mest rostade kommentarerna: «Det dar hacka Det ar bara for snygga.”

Hela vagen till artikel: El Output » nyheter » Sociala natverk » Det markliga Tinder-hacket som garanterar dig en match direkt

AUTHORNguyen Ngoc Trung

Nguyen Ngoc Trungの最近書いた記事
TOPICS TOP